Vršič Kranjska Gora karta Slovenije

Vršič Kranjska Gora karta Slovenije

Vršič Kranjska Gora karta Slovenije

Vršič Kranjska Gora karta Slovenije

Vršič Kranjska Gora karta Slovenije

Ova mapa je dizajnirana da zadovolji različite potrebe naših gostiju, bilo da radije istražuju planinski prijevoj Vršič, Kranjsku Goru i obližnja mjesta na laganom kružnom putovanju, pješice, biciklom ili automobilom .

Kranjska Gora i prevoj Vršič

Bilo da ste planinar, biciklist ili kulturni entuzijasta, Julijske Alpe imaju ponešto za svakoga. Istražite naše pješačke staze, biciklističke i planinske biciklističke staze i posjetite naše planinske kuće, prirodne i kulturne znamenitosti, muzeje, vidikovce i kampove. Ne zaboravite posjetiti jedini slovenski nacionalni park Triglav .

Triglav je najviša planina u Sloveniji, Škrlatica je druga po visini, a neke druge, kao što su Prisank , Mala i Velika Mojstrovka, te najlakša, ali najpopularnija Slemenova Špica , do kojih se dolazi iz Erjavčeve planinarske kuće kao polazne tačke s prijevoja Vršič .

Jedan od vrhunaca karte za nas je Erjavčev planinarski dom , jedinstveni dragulj koji je jedina koliba otvorena tijekom cijele godine na području od Mojstrane do Kranjske Gore i Trente . Nudi zaista posebno iskustvo.

Kako doći do prevoja Vršič – Rezervišite boravak u planinarskom domu

Vršič Kranjska Gora karta Slovenije

Posjetite Erjavčevu planinarsku kuću

Karta Slovenije Vršič Kranjska Gora je neophodan vodič za posetioce željne istraživanja prelepih pejzaža Vršičkog prevoja, Kranjske Gore i okolnih područja. Bilo da putujete pješice, biciklom ili automobilom, ova mapa nudi detaljne rute za planinarenje, vožnju biciklom i slikovite vožnje. Ističe prirodne i kulturne atrakcije, uključujući Nacionalni park Triglav, jedini nacionalni park u Sloveniji, i istaknute vrhove kao što su Triglav i Škrlatica. Erjavčev planinarski dom je otvoren tijekom cijele godine i predstavlja jedinstveno polazište za avanturiste. Ova mapa je ulaz u mnoga iskustva, osiguravajući da svaki posjetitelj može pronaći nešto u čemu će uživati.

Erjavčeva's mountain hut @ Vršič pass

Rezervirajte svoj boravak u Erjavčevom domu i živite i putujte kao lokalni

Smještaj u planinarskom domu

Izleti i planinarenje na mapi

Izleti i planinarenje na mapi

Slovenia (ba) Placeholder
Slovenia (ba)

Vaša sljedeća destinacija u sloveniji?

Erjavceva mountain hut at Vrsic pass in summer

Planinarski dom Erjavčeva radi cijele godine. Rezervišite svoj boravak i provedite neko vrijeme u prirodnom raju Triglavskog nacionalnog parka (UNESCO) u blizini Kranjske Gore na planinskom prijevoju Vršič u srcu Triglavskog nacionalnog parka.

Rezervišite svoj boravak
Send this to a friend