Kamere uživo sa prevoja Vršič

KAMERE UŽIVO sa Vršič prolaza

Kamere uživo sa prevoja Vršič - Erjavčeva planinarska kuća - 1525 m od 1901.

Kamere uživo sa prevoja Vršič - ka Prisanku - Prisojnik

Planina Prisank (također poznata kao Prisojnik) je istaknuti vrh koji se uzdiže u Julijskim Alpama unutar Nacionalnog parka Triglav , Slovenija. Visoka je 2.547 metara , prepoznatljiva je po svom prepoznatljivom izgledu i jedna je od najuočljivijih planina na području iz doline Kranjske Gore . Prisank je poznat po svom prirodnom prozoru, Prisankovom prozoru , velikoj rupi na planinskoj strani, i kamenom licu u planini zvanoj Ajdovska deklica koja je postala simbol planine i popularan cilj planinara i penjača.

Kamere uživo sa prevoja Vršič - prema Vratcu

Vratca, visoka 1.807 metara, dio je slovenačkog dinamičnog i slikovitog krajolika Julijskih Alpa. Naziv “Vratca” nije toliko poznat u ovom kontekstu, a mogao bi se odnositi na specifične vrhove ili područja unutar alpskog lanca koje planinari i planinari često traže zbog njihove prirodne ljepote i izazova koje predstavljaju. Ova područja su poznata po tome što nude pristup netaknutoj prirodi, panoramski pogled na doline ispod i spokojnu ljepotu alpskog pejzaža.

Želimo da što bolje zamislite lokaciju Erjavčeve planinske kolibe u Triglavskom nacionalnom parku između Kranjske Gore , Bovca i doline Trente ako nam dolazite prvi put. Zagrizite i pogledajte naše kamere uživo i video zapise.

Ako ste redovan posetilac ili meštanin, kamere uživo pružaju savršene vremenske uslove na prevoju Vršič u realnom vremenu.

Slike i video zapisi su ovdje više radi zabave. Mogu vam pokazati neke dragocjene trenutke koje želimo podijeliti o životu u planinama.

Videozapisi Erjavčeve planinske koče.

Erjavčeva koča YouTube kanal. Smiješni videi, neki sa naših putovanja , neki podaci o životu u planinama. Ne propustite uživo kamere i video snimke Erjavčeva planinarskog doma.…