Radite i živite u planinama Nacionalnog parka Triglav

Radite i živite u planinama Nacionalnog parka Triglav

Radite i živite u planinama Triglavskog nacionalnog parka Slovenije

Radite i živite u planinama Nacionalnog parka Triglav

Radite i živite u planinama Nacionalnog parka Triglav

Pridružite se našem timu u srcu Nacionalnog parka Triglav!

Kako se približava ljetna sezona, planine oživljavaju obećavajući avanturu i istraživanje. Ovdje u Erjavčevom planinskom domu, smještenoj u prekrasnom okruženju prijevoja Vršič unutar Triglavskog nacionalnog parka , naš tim se priprema za još jednu uzbudljivu sezonu dočekivanja gostiju i dijeljenja čuda slovenskih Alpa .

Jedinstvena prilika za rad i život na zadivljujućoj lokaciji

Smješten na kultnom prijevoju Vršič, Erjavčev planinski dom nije bilo kakav planinski smještaj – to je jedina koliba na tom području koja je otvorena tijekom cijele godine, a posjetiteljima nudi ugodno utočište usred veličanstvene ljepote Triglavskog nacionalnog parka. Smještena na nadmorskoj visini od 1525 metara, planinski dom pruža neusporediv pristup nekim od najspektakularnijih slovenskih planinarskih staza, alpskim livadama i panoramskim vidicima.

Radite i živite u raju Nacionalnog parka

Zamislite da se svakog jutra budite uz oštar planinski vazduh i prekrasan pogled na okolne vrhove. Kao član našeg tima, imat ćete jedinstvenu priliku raditi na ovoj zadivljujućoj lokaciji i živjeti usred prirodnog sjaja slovenskih Alpa. Bilo da gostima služite ukusna jela u našoj ugodnoj blagovaonici, vodite ih na nezaboravne šetnje kroz park ili jednostavno uživate u mirnom trenutku razmišljanja okruženi prirodom , bit ćete dio bliske zajednice posvećene pružanju nezaboravnih iskustva za naše goste.

YouTube player

Pridružite se našem timu u planinama

Dok je naš tim skoro kompletan za ljetnu sezonu, još uvijek smo u potrazi za jednom ili dvije strastvene osobe – ili čak parovima – koji su željni da nam se pridruže u našem planinskom raju. Bilo da ste iskusni profesionalac u ugostiteljstvu, iskusan planinar s ljubavlju prema prirodi ili jednostavno neko koga privlače mir i ljepota planinskog života, voljeli bismo čuti od vas. Pozicije su dostupne od ovog novembra ili čak i ranije, stoga ne propustite ovu nevjerovatnu priliku da živite i radite na jednoj od najljepših lokacija u Sloveniji.

Live and work in the mountains of Triglav National Park

Živite i radite u planinama Nacionalnog parka Triglav

YouTube player

Prijavite se danas

Voljeli bismo čuti od vas ako ste zainteresirani da se pridružite našem timu i upustite se u cjelogodišnju avanturu u srcu Nacionalnog parka Triglav. Kontaktirajte nas danas kako biste saznali više o raspoloživim pozicijama i kako možete postati dio naše planinske porodice. Ne oklijevajte – čeka vas sljedeća velika avantura!

CAPTCHA image

Ovo nam pomaže da spriječimo neželjenu poštu, hvala.

Radite i živite u planinama Nacionalnog parka Triglav

Smještaj u planinarskom domu

Izleti i planinarenje na mapi

Izleti i planinarenje na mapi

Slovenia (ba) Placeholder
Slovenia (ba)

Vaša sljedeća destinacija u sloveniji?

Erjavceva mountain hut at Vrsic pass in summer

Planinarski dom Erjavčeva radi cijele godine. Rezervišite svoj boravak i provedite neko vrijeme u prirodnom raju Triglavskog nacionalnog parka (UNESCO) u blizini Kranjske Gore na planinskom prijevoju Vršič u srcu Triglavskog nacionalnog parka.

Rezervišite svoj boravak
Send this to a friend