Povoljan smještaj u Kranjskoj Gori

Affordable accommodation in Kranjska Gora

Povoljan smještaj u Kranjskoj Gori

Povoljan smještaj u Kranjskoj Gori

Smještena u slovenskim Alpama na nadmorskoj visini od 1525 metara, Erjavčeva planinarska koliba nudi jedinstvenu kombinaciju zadivljujućih prirodnih ljepota, spokojne atmosfere i direktnog pristupa raznim aktivnostima na otvorenom. Bilo da planirate pješačiti slikovitim stazama ljeti, uživati ​​u živim bojama jeseni ili se uhvatiti u koštac sa snježnim padinama zimi, ova planinska koliba predstavlja savršen bazni kamp.

Njegov operativni model jedan je od ključnih faktora koji doprinosi pristupačnosti Erjavčeva planinarskog doma . Njime upravlja planinarsko društvo, ima za cilj da podrži i potakne aktivnosti na otvorenom nudeći smještaj po razumnim cijenama. Ovakav pristup osigurava da ljepota i avantura slovenskih Alpa ostane pristupačna Vršiškom cestom za široku publiku, uključujući studente, porodice i putnike koji su svjesni budžeta.

Affordable accommodation in Kranjska Gora

Povoljan smještaj u Kranjskoj Gori

Povoljan smještaj u Kranjskoj Gori

Koliba nudi niz aranžmana za spavanje, od zajedničkih soba u stilu spavaonica do privatnih soba , zadovoljavajući različite preferencije i budžete. Iako su sadržaji neophodni, renovirani 2023. godine , oni su čisti i dobro održavani, što osigurava ugodan boravak. U zajedničkoj blagovaonici poslužuju se domaća slovenačka jela, pružajući toplu i privlačnu atmosferu u kojoj se gosti mogu družiti i podijeliti svoja iskustva. Služi all inclusive doručak i ogromnu porciju lokalne hrane za ručak i večeru.

U blizini Kranjske Gore

Još jedan aspekt koji Erjavčevu koču čini pristupačnim izborom je njena lokacija na samo 8 kilometara od Kranjske Gore u Triglavskom nacionalnom parku na prijevoju Vršič . Lokacija kolibe je, jednostavno rečeno, izvanredna . Smješten je dalje od komercijaliziranijih turističkih centara i nudi miran odmor bez premium cijene. Međutim, i dalje je lako dostupan iz Kranjske Gore, omogućavajući gostima da istraže lokalne atrakcije bez trošenja mnogo na prevoz.

Galerija fotografija različitog doba godine, unutrašnjost kolibe, i slike doručka.

affordable accommodation in Kranjska Gora
YouTube player

More videos about the hut and other activities – here.

Affordable accommodation in Kranjska Gora

In conclusion, Erjavčeva mountain hut is an affordable accommodation option in Kranjska Gora due to its operational philosophy, range of budget-friendly sleeping arrangements, and strategic location. It offers a unique opportunity to immerse oneself in the natural beauty of the Slovenian Alps without breaking the bank, making it a favoured choice for outdoor enthusiasts of all ages and budgets.

YouTube player

Smještaj u planinarskom domu

Izleti i planinarenje na mapi

Izleti i planinarenje na mapi

Slovenia (ba) Placeholder
Slovenia (ba)

Vaša sljedeća destinacija u sloveniji?

Erjavceva mountain hut at Vrsic pass in summer

Planinarski dom Erjavčeva radi cijele godine. Rezervišite svoj boravak i provedite neko vrijeme u prirodnom raju Triglavskog nacionalnog parka (UNESCO) u blizini Kranjske Gore na planinskom prijevoju Vršič u srcu Triglavskog nacionalnog parka.

Rezervišite svoj boravak
Send this to a friend